2 سال پیش

ویرایش شده

اشتراک گذاری
اکنون، تیمی از محققان به منبع بالقوه جدید و گیاهی ویتامین D رسیده اند: ژن گوجه فرنگی که با استفاده از فناوری CRISPR-Cas9 ویرایش شده است تا حاوی پیش ساز ویتامین D باشد. اگر این فرآیند به صورت تجاری توسط کشاورزان و تولیدکنندگان اتخاذ شود، این گوجه فرنگی ها می توانند به رفع کمبود ویتامین D کمک کنند، که این مطالعه می گوید 1 میلیارد نفر در سراسر جهان را تحت تاثیر قرار می دهد. پروفسور گای پاپی استاد دانشگاه ساوتهمپتون نتایج تحقیقات جدید خود را در مجله ساینس منتشر کرده است. وی می گوید این کشف هیجان انگیز نه تنها سلامت انسان را بهبود می بخشد، بلکه به مزایای زیست محیطی مرتبط با رژیم های غذایی گیاهی بیشتر کمک می کند. اغلب با چالش در تامین برخی ویتامین ها و مواد معدنی کلیدی که به طور گسترده در محصولات حیوانی یافت می شوند و در دسترس زیستی هستند. مکمل‌های ویتامین D به طور گسترده در بسیاری از کشورها در دسترس هستند، اما کتی مارتین، استاد مرکز جان اینس در نورویچ، انگلستان، یکی از نویسندگان این مقاله گفت که خوردن یک گوجه‌فرنگی «خیلی بهتر از خوردن یک قرص» است. او همچنین در یک نشست خبری گفت: من فکر می کنم که داشتن یک منبع غذایی (ویتامین D) به شکل گیاهی همچنین به این معنی است که می توانید از خوردن گوجه فرنگی فواید بیشتری کسب کنید. به هر حال ما میوه و سبزیجات کافی نمی خوریم. گوجه فرنگی می تواند منبع خوبی از انواع ویتامین ها باشد.
0
4
Profile Image

لقمان محمدپور

جزئیات پروفایل کاربر

دیدگاه ها