در روند کوچک شدن مغز یا آتروفی مغزی، نورونها از بین میروند و ارتباط بین سلولهای مغزی و حجم مغز اغلب کاهش مییابد. این اتفاق میتواند منجر به مشکلات تفکر، حافظه و اختلال در انجام کارهای روزمره شود.
راههایی برای حفظ حجم مغز سالم، حتی با افزایش سن، وجود دارد که یکی از مهمترین آنها توجه و تمرکز بر رژیم غذایی است. 4 ماده غذایی مفید که تا حد قابل توجهی مانع از کاهش حجم مغز میشوند، عبارتند از:
1) شکلات تلخ
مطالعات نشان دادهاند که فلاونوئیدهای کاکائو به تقویت حافظه و تواناییهای یادگیری کمک میکنند. بر همین اساس، کاکائو میتواند نورونها و رشد رگهای خونی را در بخشهایی از مغز که به طور خاص با حافظه و یادگیری مرتبط هستند تحریک کند و انعطافپذیری مغز را برای یادگیری بهبود ببخشد.
2) تخم مرغ
تخم مرغ سرشار از ویتامین B-6، ویتامین B-12 و اسید فولیک است. محققان دریافتهاند که این ویتامینها هرگونه زوال شناختی را به تعویق میاندازند و در عین حال به جلوگیری از کوچک شدن مغز در طول زمان کمک میکنند.
3) سبزیجات
سبزیجاتی چون اسفناج، کلم پیچ و کلم بروکلی سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین K، لوتئین، ب

سید حجت بهادری
جزئیات پروفایل کاربر
دیدگاه ها