، لوتئین، بتاکاروتن و فولات هستند. ویتامین K به ویژه به تشکیل چربی در سلولهای مغز کمک میکند و میتواند حافظه را بهبود بخشد.
4) ماهیهای چرب
مغز ما از 60 درصد چربی تشکیل شده که نیمی از آن به طور خاص اسیدهای چرب امگا 3 هستند؛ اسیدی که به طور مشترک در ماهی هایی مانند قزل آلا، سالمون، شاهماهی و ساردین وجود دارد. با خوردن حداقل یک وعده ماهی در هفته این اسیدهای چرب مفید را به مغز رساند و از کوچک شدن آن جلوگیری کرد.
چه کسانی در معرض خطر آتروفی مغز هستند؟
برخی از عوامل ممکن است احتمال ابتلا به آتروفی مغزی را افزایش دهند، از جمله: افزایش سن، سابقه خانوادگی اختلالات ژنتیکی مانند بیماری هانتینگتون، سابقه خانوادگی اختلالات عصبی مانند بیماری آلزایمر، آسیب سر یا مغز، مصرف زیاد الکل و سیگار کشیدن.
افرادی که هر یک یا مجموعی از عوامل بالا را داشته باشند، بیشتر در معرض خطر کوچک شدن مغز هستند.
علت اصلی آتروفی مغز چیست؟
بسیاری از اختلالات مختلف، بیماریهای عصبی، بیماریهای عفونی و آسیبهای شدید میتوانند باعث آتروفی مغز شوند، از جمله: فلج مغزی، آنسفالیت، ویروس اچآیوی و بیماری ایدز، بیماری هانتینگتون

سید حجت بهادری
جزئیات پروفایل کاربر
دیدگاه ها