ویرایش شده
✍تدابیر فصل بهار :یکی از تدابیر فصل بهار تقلیل غذاست ،تقلیل دراینجا به دومعناست الف )-کم کردن مقدار غذا، ب)-کم کردن کیفت غذا (یعنی غذاهایی که از انها تولید خون واخلاط کمتری شود) بهتراست دراین فصل ۱- غذاهای لطیف تروسبک تر مصرف شودمانند انواع اش های رقیق ،مثل،اش زرشک ،اش کدو اسفناج،اش سماق،اش انار ،اش الو بخارا ،اش تمر هندی ، ۲-مصرف شربت های خنک مانند شربت انار ،شربت سکنجبین، وشربت سکنجبین به همراه مغز خیار استفاده از سبزی های معطر مانند ریحان وگل سرخ ۳-استفاده از روغن بادام شیرین ۴-مصرف به اعتدال: درخو ردن غذاهای مطلق مانند گوشت ،تخم مرغ،لبنیات ،(زیرا این غذاها دارای کیفیات بالا از نظرتولید خون واخلاط هستند) پرهیز:از غذاهای گرم وتر مانندرشته ،گوشت بسیار ،شیرینی ها وخوراکی های تلخ وشور
معصومه عینی
جزئیات پروفایل کاربر
دیدگاه ها