Post Profile Image
12114Eini

معصومه عینی

✍ روغن مرزنگوش یا مرزنجوش

 

نام علمی :Origanummajorana

خانواده Lamiaceae

طبیعت :دراخردوم،گرم ودراول خشک 

ترکیبات شیمیایی:گاما ترپینن،الفا تریپونول -پنین،سیس سابینن،لینالول،موادتلخ وموادرزینی

کاربردها :این گیاه بصورت خوراکی ،بخور ،موضعی،ودر صنایع بهداشتی ارایشی  استفاده می شود.از روغن ان برای دردهای ،موضعی روماتیسمی،انواع سرما خوردگیها بخصوص نزله وزکام،سردردهای سرد که عامل ان برودت سازجه است ، برای ازبین بردن وتحلیل بادوریاح ،سنگینی گوش وکم شنوایی   بسیار داروی موثر وخوش خوراکی است.

منع مصرف :اگر بیش از حد طبی مصرف شودبرای کلیه ومثانه مضر است 

ادامه...
2 سال پیش

ویرایش شده

لینک پست
0
6
Post Profile Image
12114Eini

معصومه عینی

✍خاکشی 

نام علمی :Pescurainia sophia

خانواده :Brassicaceae

طبیعت ؛دردوم گرم ودراول تر 

ترکیبات شیمیایی:الکالوئیدفرار- -بنزین،الیل-ایزوسیانات وموسیلاژ-روغن چرب،اسانس روغنی 

تقربیا می شود گفت هیچ ایرانی را پیدا نمی کنیم که از خاکشی استفاده نکرده باشد ،عامیانه به غلط خاکشیر گفته می شود،اسم کتابی ان خبه است به معنی خاکشی ،به ان شفترک هم می گویند، خاکشی استفاده های مختلفی دارد، یکی از کاربردهای ان  به شرح زیر است .

برای کسانی که لاغرندوخیلی تلاش می کنند که چاق شوند،هرچی می خورندچاق نمی شوند ویااز داروهایی برای چاق شدن استفاده می کنند،ضمن اینکه این داروها عوارض جانیی برای انها دارد،خاکشی یک عامل  چاق کننده طبیعی است،تمام افرادی که قصد چاق شدن دارند می توانندازاین نسخه مجرب استفاده کنند

نسخه:   

20g=خاکشی

40g=شکر 

1 لیوان = اب سیب    

روش مصرف :هروز صبح ناشتا 

مدت زمان :حداقل ۲ هفته تکرارشود 

منع مصرف :افرادی که باخوردن خاکشی دچار سردرد می شوندخاکشی را همراه با کتیرا مصرف کنند. 

ادامه...
2 سال پیش

ویرایش شده

لینک پست
0
5
Post Profile Image
12114Eini

معصومه عینی

✍تدابیر فصل بهار :یکی از تدابیر فصل بهار تقلیل غذاست ،تقلیل دراینجا به دومعناست الف )-کم کردن مقدار غذا، ب)-کم کردن کیفت غذا (یعنی غذاهایی که از انها تولید خون واخلاط کمتری شود) بهتراست دراین فصل       ۱- غذاهای لطیف تروسبک تر مصرف شودمانند انواع اش های رقیق ،مثل،اش زرشک ،اش کدو اسفناج،اش سماق،اش انار ،اش الو بخارا ،اش تمر هندی ،           ۲-مصرف شربت های خنک مانند شربت انار ،شربت سکنجبین، وشربت سکنجبین به همراه  مغز خیار استفاده از سبزی های معطر مانند ریحان وگل سرخ               ۳-استفاده از روغن بادام شیرین ۴-مصرف به اعتدال: درخو ردن غذاهای مطلق مانند گوشت ،تخم مرغ،لبنیات ،(زیرا این غذاها دارای کیفیات بالا از نظرتولید خون واخلاط هستند)                 پرهیز:از غذاهای گرم وتر مانندرشته ،گوشت بسیار ،شیرینی ها وخوراکی های تلخ وشور                

ادامه...
2 سال پیش

ویرایش شده

لینک پست
0
6
Loading...