2 سال پیش

ویرایش شده

اشتراک گذاری

✍خاکشی 

نام علمی :Pescurainia sophia

خانواده :Brassicaceae

طبیعت ؛دردوم گرم ودراول تر 

ترکیبات شیمیایی:الکالوئیدفرار- -بنزین،الیل-ایزوسیانات وموسیلاژ-روغن چرب،اسانس روغنی 

تقربیا می شود گفت هیچ ایرانی را پیدا نمی کنیم که از خاکشی استفاده نکرده باشد ،عامیانه به غلط خاکشیر گفته می شود،اسم کتابی ان خبه است به معنی خاکشی ،به ان شفترک هم می گویند، خاکشی استفاده های مختلفی دارد، یکی از کاربردهای ان  به شرح زیر است .

برای کسانی که لاغرندوخیلی تلاش می کنند که چاق شوند،هرچی می خورندچاق نمی شوند ویااز داروهایی برای چاق شدن استفاده می کنند،ضمن اینکه این داروها عوارض جانیی برای انها دارد،خاکشی یک عامل  چاق کننده طبیعی است،تمام افرادی که قصد چاق شدن دارند می توانندازاین نسخه مجرب استفاده کنند

نسخه:   

20g=خاکشی

40g=شکر 

1 لیوان = اب سیب    

روش مصرف :هروز صبح ناشتا 

مدت زمان :حداقل ۲ هفته تکرارشود 

منع مصرف :افرادی که باخوردن خاکشی دچار سردرد می شوندخاکشی را همراه با کتیرا مصرف کنند. 

0
5
Profile Image

معصومه عینی

جزئیات پروفایل کاربر

دیدگاه ها