2 سال پیش

ویرایش شده

اشتراک گذاری

وقتی صحبت از تناسب اندام و چربی سوزی میشود، ذهن اکثریت افراد به سمت غذاهای پرچرب و کلا مصرف روغن و چربی می رود.

🧡 انواع چربی عبارتند از: 

۱) یک نوع چربی داریم که از میوه ها به دست می آید مثل بادام، گردو و زیتون.

۲) چربی دانه ها مثل کنجد

۳) چربی لبنیات

۴)‌‌‌چربی بدن دام ها مثل دنبه

📌این چربی ها رتبه لطافت دارند که از لطیف ترین به غلیظ ترین عبارتند از:

۱)بادام ۲) گردو ۳) کنجد ۴) زیتون ۵) چربی لابه لای گوشت گاو ۶) دنبه ۷) مرغ ۸) شترمرغ.

🌺چربی لبنیات چربی غلیظ هستند و پس از چربی بادام، گردو و زیتون قراردارند.

🌷آنهایی که میخواهند کره حیوانی بخورند در صورتی میتوانند بخورند که تحرک داشته باشند

❗نکته ای که وجود دارد این است که چربی های لطیف چون صفرا پدید می آورند، اگر افراد از این چربی ها(کره حیوانی روغن حیوانی) استفاده کنند و #تحرک داشته باشند چربی شان پایین می اید در غیراینصورت باید استفاده از این چربی ها همراه با زداینده سودا باشد مثل آبلیمو🍋 و سرکه🍇.

 

 

0
7
Profile Image

ملیحه نصیری

جزئیات پروفایل کاربر

دیدگاه ها