ویرایش شده
وقتی صحبت از تناسب اندام و چربی سوزی میشود، ذهن اکثریت افراد به سمت غذاهای پرچرب و کلا مصرف روغن و چربی می رود.
🧡 انواع چربی عبارتند از:
۱) یک نوع چربی داریم که از میوه ها به دست می آید مثل بادام، گردو و زیتون.
۲) چربی دانه ها مثل کنجد
۳) چربی لبنیات
۴)چربی بدن دام ها مثل دنبه
📌این چربی ها رتبه لطافت دارند که از لطیف ترین به غلیظ ترین عبارتند از:
۱)بادام ۲) گردو ۳) کنجد ۴) زیتون ۵) چربی لابه لای گوشت گاو ۶) دنبه ۷) مرغ ۸) شترمرغ.
🌺چربی لبنیات چربی غلیظ هستند و پس از چربی بادام، گردو و زیتون قراردارند.
🌷آنهایی که میخواهند کره حیوانی بخورند در صورتی میتوانند بخورند که تحرک داشته باشند
❗نکته ای که وجود دارد این است که چربی های لطیف چون صفرا پدید می آورند، اگر افراد از این چربی ها(کره حیوانی روغن حیوانی) استفاده کنند و #تحرک داشته باشند چربی شان پایین می اید در غیراینصورت باید استفاده از این چربی ها همراه با زداینده سودا باشد مثل آبلیمو🍋 و سرکه🍇.

ملیحه نصیری
جزئیات پروفایل کاربر
دیدگاه ها