Post Profile Image
Malih

ملیحه نصیری

اینقدر پشت سر ماست در طب سنتی غیبت نکنید🤫
 

🛑آیا می‌دانید افراد صفراوی مزاج یا گرم و خشک مزاجان اگر ماست بخورند سرحال می‌شوند و صفرایشان فروکش می‌کند؟
🛑اما بلغمی مزاجان یا سرد و ترمزاج‌ها با خوردن ماست سردی می‌کنند و برایشان جالب نیست؛ البته آنها هم می‌توانند آن را همراه با مصلح مناسب مثل زنیان نعنا پونه و غیره مصرف کنند.


🎯شما تنها حق دارید پشت سر ماست‌های محبوب بازاری هرچه خواستید حرف بزنید ولی اگر ماست به شیوه طبیعی تهیه شود و مایه ای که به آن زده می‌شود تا ماست دَلَمه بشه، خود ماست باشد، شفاست.

🥣ماست بازاری حالتی بین آب و پنیر است که با یک ماده شیمیایی بعنوان استارتر بسته شده و به این سفتی درآمده است.

🥣 یک ماست طبیعی وقتی یک قاشق از آن را برمی‌دارید آب می‌اندازد ولی این ماست‌های بازاری مشکلی که دارد این است که چنین اتفاقی برایشان نمی‌افتد.


🥣فرآورده‌های لبنی پاستوریزه به دلیل از دست دادن بیش از حد چربی و وجود مواد نگهدارنده طبعی سرد و تر داشته و می‌تواند باعث ایجاد عوارض مختلفی از جمله سردرد،خواب آلودگی، فراموشی، بیماری‌های گوارشی، کولیت، روماتیسم و غیره می شوند.

🎯 ماست واقعی بهترین غذاست و دارای طبیعت گرم و تر می باشد.

🎯جالب است بدانید ماست واقعی خود یک درمان کننده بیماری‌های کبدی است.

🎯 ماست مرطوب کننده ، اشتهاآور ،چاق کننده، مقوی نیروی جنسی گرم مزاجان بوده و در برطرف کردن تشنگی موثر است.


🥣غذائیت ماست از دوغ بیشتر ولی دیر هضم است و برای سرد مزاجان و کسانی که معده سرد دارند مضر است.

💫 کافیست خودتان شیوه تهیه ماست را فرا گرفته و یا با خرید شیر بومی ماست بسازید😉
 

ادامه...
2 سال پیش

ویرایش شده

لینک پست
0
8
Post Profile Image
Malih

ملیحه نصیری

💫قندسفید هیچ ارزش غذایی نداردو هیچ گونه مواد معدنی و ویتامین، به جز کالری خالی نیست.

💫چغندر قند،نیشکر یا ذرتی که قند از آنها درست میشود حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی هستند اما وقتی که این غذاها به قند تصفیه شده تبدیل می گردند کلیه ی مواد مغذی خود را از دست می دهند. برای انکه بدن غذا رو بسوزاند و به کار ببرد، باید ویتامین ها و مواد معدنی خاصی وجود داشته باشند.

💫قند در حالت طبیعی حاوی تمامی این موادخاص هست اما در حالت تصفیه شده هیچ ویتامین و مواد معدنی ندارد.

💫بنابراین برای اینکه بدن قند را بسوزاند باید ویتامین ها و مواد معدنی را از سایر غذاهای مصرفی تهیه کند و این مساله می تواند منجر به کمیود برخی ویتامین ها و مواد معدنی نظیر ویتامین ««ب کمپلکس» یا `ویتامین اعصاب`شود.

🌤️برای بدست اوردن سلامتی، چاره جز حذف قند مصنوعی نیست!

ادامه...
2 سال پیش

ویرایش شده

لینک پست
0
8
Post Profile Image
Malih

ملیحه نصیری

💦آیا میدونید چرا عرق شما بدبو و زننده ست؟!

💦چرا از عرق کردن فراری هستین؟!

❗چون کم عرق کردید

❗چون هر روز عرق نکردید

❗ چون این مواد زاید داخل بدن شما جمع شده و جمع شده و بیرون ریخته نشده. 

❗چون غذاتون مشکل داره و کبد و سیستم گوارشتون درست و حسابی کار نمیکنه.

❗چون هرچی رسیدین و نرسیدین خوردین و ریختین در این خندق بلا و فکری به حال گذاشتن زباله های اون سر کوچه ی بدن نبودین!

🧑‍🦳وگرنه مادربزرگ های ماهم عرق میکردند ولی چرا بوی گل می دادند و از عرق کردن فراری نبودند؟

🎯بدن ما دائما به غذا نیاز داره و بطور طبیعی همه غذایی که میخوریم به عضو تبدیل نمیشه و همواره یک مقداری از آن به صورت ادرار و مدفوع دفع میشه. اما مواد زاید دیگری در بدن وجود داره که با هیچ یک از اینها دفع نمیشه. علتش هم اینه که این مواد اضافی یا خیلی کم هستند و طبیعت مدبره بدن به دفعشان نمیپردازه و اینها جمع میشوند. تنها روش دفع آن ورزش و عرق کردنه!

✓تعریف درست #ورزش اینه که بدن اندکی گرم و سرخ بشه و عرق از آن خارج بشه و نفس به شماره بیفته.اگر به این حد رسید باید مقداری ادامه داد و بعد آهنگش و سرعتش را کم کرد.

📌اگه به باشگاه نمیری و ورزش هم نمیکنی، سرت هم حتما شلوغه، خب حداقل یکی از کارهای روزانه ت رو جوری انجام بده که #تعریق داشته باشی. هر روز هم نتونستی یک روز در میان این کار را بکن ولی بصورت عادت همیشگی.

 

 

 

ادامه...
Post Image
2 سال پیش

ویرایش شده

لینک پست
0
9
Post Profile Image
Malih

ملیحه نصیری

وقتی صحبت از تناسب اندام و چربی سوزی میشود، ذهن اکثریت افراد به سمت غذاهای پرچرب و کلا مصرف روغن و چربی می رود.

🧡 انواع چربی عبارتند از: 

۱) یک نوع چربی داریم که از میوه ها به دست می آید مثل بادام، گردو و زیتون.

۲) چربی دانه ها مثل کنجد

۳) چربی لبنیات

۴)‌‌‌چربی بدن دام ها مثل دنبه

📌این چربی ها رتبه لطافت دارند که از لطیف ترین به غلیظ ترین عبارتند از:

۱)بادام ۲) گردو ۳) کنجد ۴) زیتون ۵) چربی لابه لای گوشت گاو ۶) دنبه ۷) مرغ ۸) شترمرغ.

🌺چربی لبنیات چربی غلیظ هستند و پس از چربی بادام، گردو و زیتون قراردارند.

🌷آنهایی که میخواهند کره حیوانی بخورند در صورتی میتوانند بخورند که تحرک داشته باشند

❗نکته ای که وجود دارد این است که چربی های لطیف چون صفرا پدید می آورند، اگر افراد از این چربی ها(کره حیوانی روغن حیوانی) استفاده کنند و #تحرک داشته باشند چربی شان پایین می اید در غیراینصورت باید استفاده از این چربی ها همراه با زداینده سودا باشد مثل آبلیمو🍋 و سرکه🍇.

 

 

ادامه...
2 سال پیش

ویرایش شده

لینک پست
0
7
Post Profile Image
Malih

ملیحه نصیری

بهترین غذای جذب شوند، تقویت کننده، چاق کننده و زیبا کننده برای اطفال و بزرگسالان #بادام است.به شرط اینکه جویدنی باشد یک بادام را ۵تا۶ دقیقه آرام بجوید.بادام چاق کننده است و به طفل شیر بادام بدهید. یعنی چند عدد بادام مثلا ۱۴عدد بادام درختی را در اب جوش ریخته و سپس در اب سرد ریخته و پوستهای قهوه ای رنگ آن را جدا کنید. حال 

بادام ها را به همراه یک لیوان اب خنک و یک قاشق عسل داخل میکسر ریخته و خوب اسیاب کنید. شیر بادام شما اماده ست😍

البته بادام زمینی هم این خاصیت را دارد ولی منظور ما بادام درختی ست.

ادامه...
Post Image
2 سال پیش

ویرایش شده

لینک پست
0
7
Loading...