ویرایش شده
💫قندسفید هیچ ارزش غذایی نداردو هیچ گونه مواد معدنی و ویتامین، به جز کالری خالی نیست.
💫چغندر قند،نیشکر یا ذرتی که قند از آنها درست میشود حاوی مقادیر زیادی ویتامین و مواد معدنی هستند اما وقتی که این غذاها به قند تصفیه شده تبدیل می گردند کلیه ی مواد مغذی خود را از دست می دهند. برای انکه بدن غذا رو بسوزاند و به کار ببرد، باید ویتامین ها و مواد معدنی خاصی وجود داشته باشند.
💫قند در حالت طبیعی حاوی تمامی این موادخاص هست اما در حالت تصفیه شده هیچ ویتامین و مواد معدنی ندارد.
💫بنابراین برای اینکه بدن قند را بسوزاند باید ویتامین ها و مواد معدنی را از سایر غذاهای مصرفی تهیه کند و این مساله می تواند منجر به کمیود برخی ویتامین ها و مواد معدنی نظیر ویتامین ««ب کمپلکس» یا `ویتامین اعصاب`شود.
🌤️برای بدست اوردن سلامتی، چاره جز حذف قند مصنوعی نیست!

ملیحه نصیری
جزئیات پروفایل کاربر
دیدگاه ها