1 سال پیش

ویرایش شده

اشتراک گذاری


   تغذیه در دوران میانسالی و پیری:
مزاج سن میانسالی سردوخشک است؛ بنابراین باید از غذاهای گرم‌وتر بیشتر استفاده کنند‌ . 
مزاج افراد پیر مختلف می‌‌باشد. اگر علائم سردی و خشکی غالب بود، تغذیه و بقیه تدابیر آن‌ها گرم‌وتر باشد و اگر فرد علائم سردی و تری داشته باشد، تدابیر گرم‌وخشک استفاده شود. 
کاهش حجم و افزایش دفعات غذا خوردن و پرهیز از غذاهای بلغم‌زا توصیه می‌شود .غذاهایی مانند شیر و عسل، زرده تخم‌مرغ نیم‌برشت، جوجه خروس، آبگوشت، حلیم گندم، نان خوب پخته شده با میزان نمک متوسط. 
مصرف کاهو با ادویه‌جات خوشبو، چغندر، تره، انگور و مویز با مغز گردو و بادام برای این افراد مناسب است.
برای جلوگیری از یبوست، خورشت مرغ با کلم ، چغندر، سوپ جو ، ماءالعسل، انجیر تازه و انجیر خیسانده در زمستان توصیه می‌‌شود . از غذاهای ترش مخصوصا سرکه خودداری کنند و از گرسنه خوابیدن بپرهیزند.

0
5
Profile Image

مالک رجب پور

جزئیات پروفایل کاربر

دیدگاه ها