
✅ چای بــه
✍🏻 میوهی بِه کلی خاصیت داره. بسته به اینکه شیرین باشه، ملس یا ترش، طبعش هم فرق میکنه:
👈 اگه بِه شیرین باشه، طبعش رو به گرمی و تری میره.
👈 ولی اگر ترش و ملس باشه، بیشتر به سمت سردی و خشکی میره.
☕️ بِه یه خاصیت جالب هم داره، قابضه! یعنی جمع کننده و فشرده کننده ست.
☕️ خشکشدهی بِه نسبت به تازهش موندگاری بیشتری داره و دمکردهش هم تا حد زیادی خواص اون رو منتقل میکنه.
☕️ برای اونایی که معدهشون ضعیفه و هضم بِه براشون سخته، دمکردهش خیلی بهتره.
❤️ چای بِه هم مفرح و شادی بخشه، و مقوی عالی قلب، و اکثر مزاجها میتونن ازش استفاده کنن.
🔹 اگه از بِه شیرین درست شده باشه، برای سردمزاجان مناسبتره.
🔸 گرممزاجان هم میتونن به چای بِه خودشون کمی لیمو اضافه کنن.
🌟 تنها اوست که شفا می دهد…

مجتبی حسین شهیدی
جزئیات پروفایل کاربر
دیدگاه ها